رستوران گیلار همراه شما
شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها
خانم ژولیت بوغوسلان متخصص علوم تغذیهای و رفتارشناسی تغذیهای در یک تحقیق منحصر به فرد بود در مورد خصوصیات اخلاقی و شخصیت روانی و خلقی آنها و انتخابو نحوه خوردن مواد غذایی به نتایج جالبی دست یافته است.
شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها
بررسی ها نشان میدهند، افرادی که غذاهای خود را مزه مزه میکنند و به طعم مواد غذایی اهمیت فراوان میدهند
افرادی هستند که درزمان حال زندگی میکنند و از زندگی خود لذت میبرند و روحیه شادی دارند.
بر این اساس افرادی که مواد غذایی را آرام میخورند شخصیت روانی آرامی دارند، این افراد از شخصیت مختلفی برخوردار هستند.
افرادی که غذاها را بسیار سریع میجوند و تند غذا میخورند افرادی عصبی هستند و معمولا به دیگران اهمیت فراوان میدهند
و ارزش کمتری برای خود قائل هستند.
افرادی که به بخش های مختلف مواد غذایی در بشقاب خود اهمیت میدهند و دوست دارند ترکیبات مختلف از هم جدا در بشقاب آنها وجود داشته باشد
افراد منظبط و دقیقی هستند و مسئولیتپذیری در آنها بیشتر است و از انجام وظایف و مسئولیتهای مختلف لذت میبرند.
افرادی که تمایل دارند تنها غذا بخورند افراد به لحاظ روحی آسیبپذیر هستند و روحیه انزوا طلبی دارند و به جزئیات در همه چیز اهمیت فراوان میدهند.
افرادی که غذای خود را با دیگران میخورند و از غذا خوردن در جمع لذت میبرند افراد اجتماعی هستند و میزان محبت و علاقه در آنها نسبت به همنوعان خود بالا است.
افرادی که به دنبال خوردن مواد غذایی جدیدی هستند و از خوردن غذاهای عجیب و غریب و تازه لذت میبرند افرادی هستند ماجراجو، شجاع و با روحیه هستند.
افرادی که هنگام انتخاب غذا در رستوران ها بسیار دقت میکنند و منوی غذا را مورد مطالعه دقیق قرار میدهند افرادی باهوش اما با روحیه اجتماعیآسیبپذیر هستند.
این کارشناس در انتها این نتیجه را به دست آورده که از نوع و نحوه انتخاب مواد غذایی افراد میتوانند روحیه و نوع شخصیت اجتماعی طرف مقابلرا شناسایی کنند.
این امر به ویژه برای زوج های جوان و یا همکاران اداری میتواند بسیار مفید باشد.
منبع :ساعت ۲۴
کد خبر: ۲۱۳