رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
چای خوش طعم خونی

چای خوش طعم خونی

فروردین ۲۷, ۱۳۹۶مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

چای خوش طعم خونی

اگر می خواهید بفهمید چای موجود در بازار حاوی اسانس است، مقداری از آن را در آب سرد بریزید

اگر رنگ داد بدانید که در تولید آن از اسانس استفاده شده  است.

دوستی دارم که در برزیل پزشک ناظر بر کشتارگاه بود او می گفت آنجا می دیدم که خونها را بسته بندی می کنند و برای جایی ارسال می کردند.

کنجکاو شدم و از آنها پرسیدم این خونها را چکار می کنید؟ گفتند خونها را برای کارخانه اسانس چای ارسال می کنیم.

در آنجا این خونها فرآوری شده و بصورت پودر می آید. این پودرهابه عنوان افزودنی رنگ مجاز برای چای استفاده خواهد شد.
به نقل از جناب مهندس خوشنویسان از مدیران سازمان صنعت معدن و تجارت قم.

توضیح :
اولا، بجای چای های رایج از چاهای طبیعی ایرانی مفید مانند چای گل گاوزبان استفاده کنید.
ثانیا اگر می خواهید بفهمید چای موجود در بازار حاوی اسانس است، مقداری از آن را در آب سرد بریزید

اگر رنگ داد بدانید که در تولید آن از اسانس استفاده شده است.

رستوران گیلار همراه اوقات خوب شما

کد خبر : ۲۰۹

برچسب ها: خون, رستوران, چای, چای خوش طعم خونی, گيلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی کیندر شکلاتی با طعم سرطان مطلب بعدی تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها

مطالب مرتبط

انتخاب هندوانه خوب

چگونه هندوانه ای خوب انتخاب کنیم؟

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
تخمه

خواص تخمه آفتابگردان

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
برنجی

بهترین نحوه پخت برنج و ماکارونی برای دیابتی ها

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷