کیندر شکلاتی با طعم سرطان
متأسفانه به تازگی دانشمندان و محققان کشور آلمان در تازهترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که این شکلات مشهور، دارای مقدار فراوانی
«هیدروکربنهای آروماتیک معدنی» است که میتواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
در اینجا لازم میدانیم که کمی از نظر علمی به بررسی هیدروکربنهای آروماتیک معدنی بپردازیم؛هیدروکربن آروماتیک، هیدروکربنی است که در آن پیوندهای دوگانه و یگانه جایگزینی با اتمهای کربن برقرار است.
واژه آروماتیک به معنی خوشبو است و پیوند آروماتیک، بوی بسیار مطبوع و شیرینی را از خود ساطع میکند.
هیدروکربنهای آروماتیک برای خوشبو کردن به شکلات ?کیندر? و برخی دیگر از خوراکی ها افزوده میشودکه در نوع خود بسیار خطرناک و سرطانزا هستند.
لذا محققان و کارشناسان کشور آلمان از شرکت فریرو یعنی شرکت سازنده این شکلات، خواستهاند که سطح این ماده معدنی را به صفر برساند.
در یک ترکیب آروماتیک شش اتم کربن وجود دارد که به آن بنزن گفته میشود،در واقع، آرایش شش اتمه، سادهترین شکل ممکن برای این هیدروکربنها است که به بنزن معروف است.
این آرایش حلقه بنزن، در بسیاری از ترکیبات از جمله آسپیرین و ماده منفجره ترینیتروتولوئن وجود دارد که بسیار خطرناک است؛از طرف دیگر باید اشاره داشت که بنزن مادهای سمی و سرطانزا است.
کدخبر : ۲۰۸