رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کیندر شکلاتی با طعم سرطان

کیندر شکلاتی با طعم سرطان

فروردین ۲۶, ۱۳۹۶مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

کیندر شکلاتی با طعم سرطان

متأسفانه به تازگی دانشمندان و محققان کشور آلمان در تازه‌ترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌اند که این شکلات مشهور، دارای مقدار فراوانی

«هیدروکربنهای آروماتیک معدنی» است که می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

در اینجا لازم می‌دانیم که کمی از نظر علمی به بررسی هیدروکربنهای آروماتیک معدنی بپردازیم؛هیدروکربن آروماتیک، هیدروکربنی است که در آن پیوندهای دوگانه و یگانه جایگزینی با اتمهای کربن برقرار است.

واژه آروماتیک به معنی خوشبو است و پیوند آروماتیک، بوی بسیار مطبوع و شیرینی را از خود ساطع می‌کند.

هیدروکربنهای آروماتیک برای خوشبو کردن به شکلات ?کیندر? و برخی دیگر از خوراکی ها افزوده می‌شودکه در نوع خود بسیار خطرناک و سرطانزا هستند.

لذا محققان و کارشناسان کشور آلمان از شرکت فریرو یعنی شرکت سازنده این شکلات، خواسته‌اند که سطح این ماده معدنی را به صفر برساند.

در یک ترکیب آروماتیک شش اتم کربن وجود دارد که به آن بنزن گفته می‌شود،در واقع، آرایش شش اتمه، ساده‌ترین شکل ممکن برای این هیدروکربنها است که به بنزن معروف است.

این آرایش حلقه بنزن، در بسیاری از ترکیبات از جمله آسپیرین و ماده منفجره تری‌نیتروتولوئن وجود دارد که بسیار خطرناک است؛از طرف دیگر باید اشاره داشت که بنزن ماده‌ای سمی و سرطانزا است.

 

کدخبر : ۲۰۸

برچسب ها: رستوران, سرطان, شکلات, شکلاتی با طعم سرطان, کیندر, کیندر شکلاتی با طعم سرطان
مهندس رضايي
مطلب قبلی محصولات تراریخته یعنی‌ چه ؟ مطلب بعدی چای خوش طعم خونی

مطالب مرتبط

چایی

چای سبز هم لاغر نمی کند

تیر ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
چای سبز برای کاهش وزن

آیا نوشیدن چای سبز می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
قلب سالم

از کجا بفهمیم قلب مان سالم است؟+ ترفندهایی جالب

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷