رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
برنج

چطور برنج مجاز و برنج قاچاق را از هم تشخیص دهیم؟

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو از مردم خواست به خاطر مسائل سلامت و بهداشتی ، برنج را فقط به شکل گونی تهیه کنند و در صورت خرید کیلویی حتما به پروانه بهداشتی روی گونی توجه کنند.

این روزها اخباری دست به دست مردم مبنی بر وجود آرسنیک در برخی نمونه برنج های وارداتی یا تراریخته بودن برخی برنج ها می چرخد.
برنج غذای اصلی ایرانیان بوده و بنابراین هر گونه شبهه ای در سلامت آن ، جمعیت زیادی را نگران می سازد بنابراین در گفت و گویی با حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به این نگرانی ها پاسخ داده شده است.

آیا در برنج های وارداتی، آلاینده وجود دارد؟
رستگار: تمام برنج های وارداتی که از مسیر قانونی وارد می شوند، مورد نمونه و آزمون قرار می گیرند و اگر نمونه ای از برنج ها دارای مواد آلاینده مانند آرسنیک یا سرم باشند به آنها مجوز توزیع نمی دهیم.
برنج های آلوده یا معدوم شده یا به کشور صادرکننده بازپس فرستاده می شوند و به هیچوجه بدون مجوز سازمان غذا و دارو ، اجازه ورود به بازار را ندارند.
هم اکنون هیچ نمونه ای از برنج های وارداتی مورد تائید نداریم که دارای آرسنیک باشند.

برنج های وارداتی از مسیر غیرقانونی ، آلوده هستند؟
رستگار : قاچاق دیگر دست ما نیست و گاهی قاچاق برنج انجام می شود و البته ما گاهی از این برنج های قاچاق نمونه برداری می کنیم. نمونه هایی نیز از اینگونه برنج ها به دست ما رسیده که دارای آرسنیک و آلوده بوده است . هر گاه قاچاق برنج مستند شود طبق قانون با آن برخورد شده و اجازه توزیع ندارند.

آیا برنج های هندی مورد تائید سازمان غذا و دارو و قانونی هستند؟
رستگار : به تعداد زیادی از برنج هایی که از هند و پاکستان وارد کشور می شوند، مجوز ورود داده ایم و مورد تائید هستند . قبلا اینگونه برنج ها با کشتی وارد شده و یک مجوز کلی می گرفتند اما اکنون کل زمین های کشاورزی این برنج ها در کشور مبداء مورد نمونه برداری قرار گرفته و ثبت منبع می شوند . این برنج ها بعد از ورود به کشور نیز مجددا مورد آزمون و نمونه برداری قرار می گیرند و چند سالی هست که به آنها شماره بهداشتی نیز می دهیم.

چطور برنج مجاز و برنج قاچاق را از هم تشخیص دهیم؟
رستگار: برنج ها حتما باید به صورت گونی دارای پروانه بهداشتی به فروش برسند و مردم با دیدن پروانه بهداشتی به راحتی می توانند از سلامت این برنج ها اطمینان پیدا کرده و آن را خریداری کنند.

افرادی که به خاطر قیمت برنج، آن را به صورت کیلویی می خرند، چطور برنج مجاز و سالم خریداری کنند؟
رستگار : به علت قیمت برنج ، بسیاری از افراد ترجیح می دهند آن را به صورت کیلویی خریداری کنند که در این روش حتما گونی ها باید جلوی چشم خریدار بوده و در پستو نباشند. مصرف کنندگان و خریداران برنج نیز در صورت خرید برنج به صورت کیلویی حتما باید به پروانه بهداشتی مندرج روی گونی توجه کنند .

اما احتمال تقلب در گونی ها نیز وجود دارد؛ برای آن چه باید کرد؟
رستگار:نمی توان تقلب در این زمینه را انکار کرد اما معمولا حجم واردات برنج تا آن اندازه زیاد و قیمت برنج های هندی ارزان است که کمتر تقلب در این زمینه رخ خواهد داد. همچنین مردم می توانند برنج را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند که احتمال تقلب در آنجاها کمتر است.

آیا برنج تراریخته در بازار کشور وجود دارد؟
رستگار: هیچگونه برنج تراریخته ای در بازار وجود ندارد و به آن مجوز نداده ایم . علاوه بر آن برنج تراریخته در دنیا مرسوم نیست . بیشتر محصولاتی مانند ذرت یا کلزا به صورت تراریخته تولید می شوند.

برنج های وارداتی بهتر است یا برنج ایرانی؟
رستگار: کیفیت محصول و میزان پروتئین، رایحه، طعم و پخت برنج ایرانی بهتر از برنج های وارداتی بوده و حتی هضم برنج های ایرانی در دستگاه گوارش بسیار راحت تر است. برنج ایرانی بهترین برنج درجه یک دنیا به شمار می رود اما قیمت آن بالاتر است. علت کیفیت برنج ایرانی به عوامل گوناگونی از جمله شرایط محیطی و اقلیمی و نوع گونه آن بستگی داشته و اصلا قابل مقایسه با برنج های وارداتی نیست هرچند که برنج های وارداتی از مسیر قانونی مورد تائید سازمان غذا و دارو است.

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۱۶۹

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی چند نکته درباره یک پاستیل مطلب بعدی غذاهایی که فکر می کنیم سالم است، اما نیست

مطالب مرتبط

غذاها

این غذاها به صورت طبیعی قند خون را پایین می آورند

تیر ۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
غذا چرب

برای جلوگیری از دیابت، غذاهای چرب مصرف کنید

تیر ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
رستوران

عجیب ترین رستوران های جهان(تصاویر)

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۶مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷