رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
اویشن

خواص آویشن از نظر طب سنتی

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

یک محقق و مدرس طب سنتی گفت: آویشن به افزایش لطافت خون و گرم شدن بدن کمک می‌کند که در کل بهتر است افرادی که خونشان خیلی رقیق است به صورت مستمر و طولانی مدت از این گیاه استفاده نکنند.

یوسف اصغری درباره آویشن اظهار داشت: اسم اصلی گیاه آویشن در کتب طب ایرانی صَعتَر است و دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای افراد سردمزاج مناسب است.

به گفته وی با اینکه آویشن مشکلات ریوی را همچون عفونت‌های تنفسی، آسم و غیره را می‌تواند کمک کند ولی مصرف زیاد آن می‌تواند مشکلاتی را برای خود ریه ایجاد کند ولی برای رفع این عارضه می‌تواند از سرکه انگور طبیعی در طی روز استفاده کرد.

این محقق و مدرس طب سنتی ادامه داد: همچنین آویشن به افزایش لطافت خون (کاهش شدید غلظت خون) و گرم شدن بدن کمک می‌کند که در کل بهتر است افرادی که خونشان خیلی رقیق است یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند به صورت مستمر و طولانی مدت از این گیاه یا داورهای تولید شده از این گیاه مثل عرق آن، شربت آن و غیره استفاده نکنند.

اصغری افزود: افرادی که مزاجشان گرم هست به صورت کلی بهتر است از این دارو برای درمان خودشان استفاده نکنند, آویشن انواع بسیاری دارد که به صورت کلی می‌توان به دو دسته بستانی (باغی) و جبلی (کوهی) اشاره کرد.

وی گفت: آویشن کوهی از آویشن باغی خیلی گرم تر و خیلی خشک تر است لذا افراد گرم و خشک بهتر است در صورت نیاز از باغی آن استفاده کنند.

این محقق و مدرس طب سنتی ادامه داد: عمده ترین نشانه آویشن کوهی باریکی برگ‌های آن و تلخ تر بودن آن است که از لحاظ اثرات می توان گفت که قدرت آویشن کوهی در رفع عفونت‌ها و گرم کردن بدن بسیار بیشتر از آویشن باغی است.

اصغری یاداور شد: از سایر خواص آویشن می‌توان به باز کننده انسدادها (مثل تنگی مجاری تنفسی، تنگی حالب، انسدادات کبدی و …)، لاغر کننده و خشک کننده بدن و اعضا (چه به صورت موضعی، چه به صورت خوراکی)، تحلیل کننده بادها (ضد نفخ) و بلغم (از بین برنده بلغم عضوی و کلی) اشاره کرد.

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۳۰

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی تاثیر شگفت‌انگیز مصرف روزانه کرفس فقط در یک هفته مطلب بعدی چند خوردنی مفید برای زنان سالمند

مطالب مرتبط

PicsArt_05-24-06.19.26

رب تورش سب

خرداد ۱, ۱۳۹۷barkhordari
خواص مفید و درمانی شیر

چگونه خواص مفید و درمانی شیر را بیشتر کنیم

مرداد ۱۵, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
میوه

مصرف فیبرهای غذایی، موثر در درمان یبوست

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • غذاها
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷